3GNS R&D Solutions
In English
Om
Vision
Ledning

Systemkonstruktion
Utveckling mjukvara
Utveckling hårdvara
Verifiering

Jobba hos oss

Referenser

Nyheter
Kontakt
 
 
Systemering av radioprodukter

3GNS är ett företag som vill göra livet enklare för våra kunder. För att klara det söker vi flera duktiga konsulter som kan utveckla produkter och system baserade på kommunikations- och informationsteknik. Vårt breda tjänsteutbud, från forskning och utveckling till drift av nät och kundservice för avancerad produkter, gör att vi kan erbjuda våra kunder lösningar på de flesta problem.

Vi söker dig som arbetat med systemering av radioprodukter och mjukvara för radioprodukter i flera år och vill fortsätta utvecklas inom detta område. Du har arbetat med systemring inom något av områdena plattformsfunktioner, trafikala funktioner eller funktioner för drift och underhåll. Vi ser gärna att du arbetat med kravställning, definition och beskrivning av arkitektur, funktioner och gränssnitt samt stöd till konstruktörer och testare. Det är särskilt meriterande om du arbetat med systemering av basstationer och RAN-noder för GSM/WCDMA/LTE som krävt kunskap om:

  • Plattformsfunktioner som boot, start, restart, laddning, uppgradering, rollback
  • Funktioner som radioresurshantering, mobilitet, etablering av samtal/sessioner
  • Konfiguration, felhantering, prestandamonitorering och säkerhet
  • Gränssnitt som Uu, Iu, Iuh, Iub
  • Protokoll som SNMP, TR-069
  • Tekniker som IP, TCP, HTTP, XML
Vi anställer personer som gillar att jobba i grupp, är kunniga, engagerade och har förmåga att hitta enkla lösningar på komplexa problem. 3GNS präglas av en positiv attityd där vi fokuserar på nöjda kunder, intressanta arbetsuppgifter och att man får uppskattning för det man gör. Konsultrollen ger dig ett utvecklande arbete med möjlighet att påverka våra kunders framtida produkter och system.

Om du är intresserad av vattensport finns det både kappseglare och en svensk mästare i båtracing bland dina blivande kollegor.

Gör processen enkel och skicka oss ett mejl, genom att klicka på länken nedan. Om du inte har en uppdaterad CV, kan du mejla vårt anökningsformulär som tar mindre än 5 minuter att fylla i.

-> Mejla din ansökan till: job@3gns.com

-> Ladda ner vårt ansökningsformulär
     Det kan ta upp till 30 sekunder3GNS R&D Solutions
Kista Science Tower
164 51 Kista, Sweden
info@3gns.com