3GNS R&D Solutions
In English
Om
Vision
Ledning

Systemkonstruktion
Utveckling mjukvara
Utveckling hårdvara
Verifiering

Jobba hos oss

Referenser

Nyheter
Kontakt
 
 
Senior Hårdvaruutvecklare

3GNS är ett företag som vill göra livet enklare för våra kunder. För att klara det söker vi flera duktiga konsulter som kan utveckla produkter och system baserade på kommunikations- och informationsteknik. Vårt breda tjänsteutbud, från forskning och utveckling till drift av nät och kundservice för avancerad produkter, gör att vi kan erbjuda våra kunder lösningar på de flesta problem.

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare av hårdvara och vill fortsätta utvecklas inom detta område. Du har arbetat med utveckling av processorlösningar, höghastighetsgränssnitt, analog elektronik, RF-elektronik, kortkraft eller FPGA. Vi tror att du har erfarenhet av hårdvaruutveckling för kommunikationsutrustning och/eller inbyggda system.

Vi anställer personer som gillar människor, är kunniga, engagerade och har förmåga att hitta enkla lösningar på komplexa problem. 3GNS präglas av en positiv attityd där vi fokuserar på nöjda kunder, intressanta arbetsuppgifter och att man får uppskattning för det man gör. Konsultrollen ger dig ett utvecklande arbete med möjlighet att påverka våra kunders framtida produkter och system.

Om du är intresserad av vattensport finns det både kappseglare och en svensk mästare i båtracing bland dina blivande kollegor.

Gör processen enkel och skicka oss ett mejl, genom att klicka på länken nedan. Om du inte har en uppdaterad CV, kan du mejla vårt anökningsformulär som tar mindre än 5 minuter att fylla i.

-> Mejla din ansökan till: job@3gns.com

-> Ladda ner vårt ansökningsformulär
     Det kan ta upp till 30 sekunder3GNS R&D Solutions
Kista Science Tower
164 51 Kista, Sweden
info@3gns.com